Tresna Teh Cinta

cinta

Tresna teh cinta…
Galura rasa nu pohara
Ngaguruh… Ngagulidag…

Sagala rasa aya dina rasa tresna…

Sedih,gumbira,suka jeung lara
Batin kasiksa alatan cinta
Batin suka alatan cinta
Teu saeutik nu tunggara mawa lara dina rasa…
Teuleuman ku rasa ikhlas tur heman dibarengan kaimanan…
Tresna teh muara rasa nu ngagalindeng dina dalingding kaheman…

DEMI cinta sagala rupa bisa di lakonan…

Di mana eta cicing na rasa cinta… Pek amankan… Amalkan… Lestarikan…

(nuhun ka Aa Gyn)

One thought on “Tresna Teh Cinta”

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s