Tresnaning Tresna

Sajak Godi Suwarna

Bet gumeter ramo-ramo haté kuring.
Ngagupay-gupay salira.
Geus lawas teuing ku lawas,
madu anggang ti amisna.
Nya ieu kuring maduna, bet piraku ilang sari
salawasna.

Saban rénghap pirang-pirang binih kembang
ditebar salega sukma.
Bari disiram kamelang, bising
garing pepetétan.
Geus lawas teuing ku lawas.
Geuning salira teu rekah na amparan taman kuring.

Duh, tangkal
nu ditilar kembang.  
Geuning daunna muguran. 

Tuluy kuring ngarangrangan.

Salawasna.

———–

Dikawihkeun ku Rika Rafika.

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s