Ka Salira

Pami paanggang batin tetep mikamelang
Upami patebih, na batin karaos lirih
Hoyong patepang pasimpay tangan
Hoyong patepung lawung sangkan asih teh gumulung

Na implengan iraha bakal kasorang ?
Hate cumantel ngait emut ka salira
Ngan ukur anjeun nu jadi harepan
Ti wangkid kiwari hayu urang sasarengan…

(Tina statusna Kang Jajang / Ki Jayus di FB. Majar teh ieu mah kawih. Duka saha nu nembang teh…)

Iklan

3 pemikiran pada “Ka Salira”

  1. Aya ge Kang Jayus ti sunteunna Cicing Cangkurileung ( Jaipongan ) Ciptaana mah NN, Teu acan terang abdi milarian na Mbah Google ge weuleh teu ka pendak ….

    Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s